AutoStem-louhintapanos

20150226_095836

AUTOSTEM – RÄJÄHTEETÖN LOUHINTAPANOS

AutoStem on mullistava uusi louhintapanos normaaliin louhintaan, tunneleiden rakentamiseen ja louhostoimintaan sekä turvalliseen kivenmurskaukseen.

AutoStemistä tekee mullistavan se, että panos sisältää automaattisesti toimivan tiivistävän elementin. Tämän ainutlaatuisen, uusinta teknologiaa edustavan elementin ansiosta perinteistä tiivistämistoimintaa ei tarvita.

 

AUTOSTEM TARJOAA KÄYTTÄJÄLLE VÄLITÖNTÄ KÄYTÄNNÖN HYÖTYÄ

Helppokäyttöisyys – ei tarvita materiaaleja ja työaikaa etutäytteeseen

Nopeus – etutäytteen tekeminen on yleensä väsyttävää ja aikaa vievää toimintaa. Mitä enemmän reikiä, sitä enemmän aikaa se vie. Enää tämä ei ole tarpeen – AutoStem – patruuna yksinkertaisesti pudotetaan reikään ja se on valmis!

Yhdenmukainen laatu – ”etutäytteen” laatua säädellään nyt tehtaalla AutoStem – patruunan valmistuksen yhteydessä, joten laatu ei ole riippuvainen käyttäjästä

 

AUTOSTEM – LOUHINTAPATRUUNA ON PATENTOITU, RÄJÄHTEETÖN RATKAISU

Räjähteetön teknologia on huomattavasti turvallisempaa kuin perinteiset voimakkaat räjähteet.

Räjähteettömän teknologian lisensointi ja koulutus sekä käyttöä, kuljetusta ja varastointia koskevat ehdot ovat yleensä huomattavasti vähemmän rajoittavia kuin voimakkaiden räjähteiden kohdalla.

AutoStem – louhintapatruunan kuljetus ja käyttö on vaivatonta. Pyroteknisenä tuotteena, vaarallisuusluokka 1.4S, patruunat kulkevat vaikka postissa, matkahuollossa, lentokoneessa, jne.

AutoStem – louhintapatruunan käyttö edellyttää panostajan pätevyyttä, ts. vastaanottajalla pitää olla vähintään panostajan lupakirja lk. A (räjäyttäjä). Luonnollisestikin TUKES:n myöntämä louhintaräjähteiden siirtolupa riittää myös, mutta ei ole pakollinen.

 

MATEKO KOULUTTAA

Mikäli sinulla ei ole panostajan lupakirjaa Mateko Oy järjestää säännöllisesti asiakkailleen 4 päivää kestäviä kursseja (v. 2016 alusta 5 päivää). Kurssin hyväksytysti suorittanut voi tietyin edellytyksin hakea panostajan lupakirjaa lk. A.

 

TILAA NETISTÄ

Voit tilata AutoStem -tuotteita suoraan tästä. Katso hinnastosta haluamasi tuottteet ja tee tilaus linkin kautta. Tarvitsemme sinulta panostajan lupakirjan numeron ja henkilötunnuksesi, jotta voimme toimittaa tuotteet. Lisäksi tarvitsemme laskutus- ja toimitusosoitteen. Toimitamme lähetyksen postitse. Jos haet tuotteeet toimipisteestämme tai haluat eri toimitustavan, niin ilmoita siitä meille.

 

MYYNTI JA LISÄTIEDOT

Mateko Oy/ CE Rental Oy – Pirkkala

Kari Halmela

Turkkirata 31

33960 Pirkkala

Puh: 040 9010700

S-posti: kari.halmela@mateko.fi 

Mateko Oy/ CE Rental Oy – Oulu

Joona Lehto

Moreenitie 15

90620 Oulu

Puh: 040 9010728

S-posti: joona.lehto@mateko.fi

Mateko Oy/ CE Rental Oy – Espoo

Eetu Tyster

Kartanoherrantie 4

02920 Espoo

Puh: 040 9010742

S-posti: eetu.tyster@mateko.fi

 

 

2012-09-28_AutoStem Logo_TM_ED-01-01-1