Uutta JCB -kalustoa konehommiin

Asko Kärnä tuli poikansa kanssa Muuramesta katsomaan ostamaansa JCB 65R-1 -konetta. Myyjänä toimi Matekon Tero Sihvo (kesk.) ja kiinnostusta herätti myös pihassa näytteillä ollut Xseries -kaivukone. Kärnä on toiminut alalla runsaat 20 vuotta. Kaikki koneluovutusten henkilöt kehuivat Matekon palvelua ja läheistä yhteistyötä asiakkaiden suuntaan.

 

Koneurakointi M. Niiranen Oy:n Miika ja Martti Niiranen sekä Mateko Oy:n Tero Sihvo (kesk.) kättelivät uuden pyörä-alustaisen JS200W -koneen kaupat. Vaihdossa tuli 10 000 h ajettu -09 mallinen kone. Yritys on toiminut yli 20 vuoden ajan JCB- kalustolla, lähinnä Kuopion kaupungin työmailla ja lähialueilla. Työntekijöitä on 17 ja koneita yhteensä 14.

 

Lindroosin Sora Oy:n Anja ja Esa Lindroos ottivat vastaan JCB 85Z-1 compact kaivukoneen, Matekon Tero Sihvolta. Jämsän alueella toimivan yrityksen ensimmäinen JCB -kone oli pyörä-kuormaaja vuosimallia 2010. Sen jälkeen JCB -kalusto on täydentynyt lähes vuosittain. Nyt on kaksi pyöräkuormaajaa, kaksi lyhytperäistä JZ 140 kaivukonetta, 85Z compact kaivukone, tela-alustainen JS220LC ja pyöräalustainen 175W.